Jonas Lindenhoff, uw hovenier en specialist in buitenwerk

Hoveniersbedrijf Jonas Lindenhoff is sinds 2007 uw specialist in buitenwerk. Als hoveniersbedrijf, bestratingsbedrijf, houtbouwspecialist, grondwerker en rioolreinigingsbedrijf werken wij voor zowel zakelijke als particuliere klanten in heel Noord-Nederland.

Opleiding hovenier

Ik volgde een hoveniersopleiding. Al tijdens deze opleiding werkte ik in mijn vrije tijd regelmatig bij een stratenmakersbedrijf. Deze werkgever adviseerde mij om ZZP-er te worden. Ik besloot de stap te wagen.

Hovenier in Siddeburen

Bij het opstarten van mijn bedrijf kreeg ik veel hulp en support van mijn ouders. Zo mocht ik een mooie ruimte bij mijn ouderlijk huis in Siddeburen gebruiken als bedrijfsruimte. Dat heeft mij ontzettend geholpen bij de opbouw van ons mooie bedrijf.

Verhuizing naar Sappemeer

In 2012 gebeurde er veel. Niet alleen vierde ik toen het eerste lustrum, ook ging mijn vriendin Astrid Valkema toen volledig aan de slag in het bedrijf. Bovendien vond dat jaar de verhuizing plaats van ons bedrijf, van Siddeburen naar ons mooie, ruime, eigen bedrijfspand in Sappemeer.

Hovenier in Groningen

Vanuit onze vestigingsplaats Sappemeer verzorgen wij buitenwerk voor klanten in grote delen van Groningen en Drenthe. Zoekt u een hoveniersbedrijf, bestratingsbedrijf, houtbouwbedrijf, grondwerker of rioolreinigingsbedrijf in bijvoorbeeld de regio Hoogezand, Groningen, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Appingedam en Loppersum? Denk dan eens aan Jonas Lindenhoff.

VCA gecertificeerd 

Onze VCA certificering is een garantie van onze kwaliteit. Hiermee bent u ervan verzekerd dat wij veilig werken, volgens alle huidige regels en normen. 

Meer informatie

Wilt u ook gebruik maken van een van onze diensten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden
06 20195942
of
info@jonaslindenhoff.nl

Gecertificeerd hovenier

Wij gaan voor kwaliteit en zijn als hoveniersbedrijf VCA gecertificeerd. Onze kwaliteit maken we graag inzichtelijk middels recensies van HovenierNederland.

Heeft u vragen of wilt u, vrijblijvend, kennis met ons maken om de mogelijkheden te bespreken aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op!