Rioolreiniging

Neem contact op! 

Riool ontstoppen? Ons rioolreinigingsbedrijf helpt u 24/7

Is uw riolering of wc verstopt? Of wilt u problemen met uw riool in de toekomst voorkomen? Voor 24/7 riool ontstoppen & rioolservice in Groningen kunt u terecht bij rioolreinigingsbedrijf Jonas Lindenhoff in Sappemeer. Door middel van riool camera-inspectie achterhalen wij eenvoudig en snel de exacte locatie en oorzaak van uw verstopte riool. Zo is uw riool snel ontstopt, met minimale overlast en kosten.

Riool ontstoppen

Een verstopt riool is een groot probleem. Wij kunnen snel en met minimale overlast uw riool ontstoppen. Met onze rioolontstoppingsmachine lossen wij alle voorkomende problemen met uw riolering snel en goed op. Ook bij een verstopte wc of afvoer staan wij 24/7 voor u klaar.

Rioolinspectie voor oorzaak en exact locatie verstopt riool

Met een speciale riool inspectiecamera voeren wij rioolinspecties uit. Hiermee kunnen wij de oorzaken van uw verstopte riool achterhalen, bijvoorbeeld verzakkingen, boomwortels, beschadigde rioolbuizen, dichtslibben of opeenstapeling van vuil. Op basis van deze inspectie is bovendien de exacte locatie van het probleem aan te wijzen. Dit kan heel veel tijd en overlast door graafwerk schelen.

Preventieve rioolservice

Loopt uw afvoer niet zo goed meer door? Of hebt u het idee dat u af en toe nare luchtjes ruikt? Dan is het misschien verstandig om te denken aan preventieve rioolreiniging. Want de kans is dan vrij groot dat u binnenkort te maken krijgt met een verstopte riolering. En voorkomen is beter dan genezen. Ook bij preventieve rioolservice maken wij zo nodig gebruik van onze riool inspectiecamera.

Rioolservice in Groningen

Vanuit vestigingslocatie Sappemeer verzorgt rioolreinigingsbedrijf Jonas Lindenhoff rioolservice en rioolreiniging in onder meer de regio’s Hoogezand, Sappemeer, Groningen, Veendam, Pekela, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Appingedam, Winsum en Loppersum.

Neem direct contact op!