Tuin Park & Vijver

Neem contact op! 

Aanleg & onderhoud van tuin, park & vijver                                        

Voor particulieren, overheden, organisaties en bedrijven verzorgen wij aanleg en onderhoud van tuinen, parken, perken, vijvers en openbaar groen. Bij ons vindt u alles onder één dak, inclusief bestrating grondwerk en houtbouw. Met één aanspreekpunt voor al uw wensen hebt u er geen omkijken naar.

Van ontwerp tot aanleg

Wij verzorgen zowel de compleet nieuwe aanleg als vernieuwing van delen van uw bestaande tuin, perken, openbaar groen, park of vijver.  Het aanleggen begint met een tuinontwerp aan de hand van uw wensen, inclusief een beplantingsplan. Aan de hand van deze plannen leggen wij uw tuin, perk of park aan, geheel naar wens en afspraak.

Aanleg van tuin, park en vijver

Voor alle grondwerk hebben wij zelf de machines en mankracht in huis. Ook leggen wij zelf uw grind– of schelpenpaden, borders, grasvelden, vijvers, waterpartijen, drainage, schuttingen, houten vlonderterras, tuinhuisjes en zandbakken aan. Desgewenst leveren wij ook alle beplanting en benodigdheden zoals tuinaarde of compost. U hebt er geen omkijken naar.

Onderhoudsmogelijkheden tuin & park

Op afroepFlexibelVast
Tuinonderhoud op afroepvan te voren afgesproken tuinonderhoud, uitvoering in overlegvast tuinonderhoud, 1 of meerdere malen per jaar
factuur op basis van nacaluatiefactuur op basis van nacaluatievast factuurbedrag per maand of kwartaal
Speciaal voor eenmalig onderhoudgereserveerde plaats in onze werkplanningvast plaats in onze werkplanning

Onderhoud van tuin, park en vijver

Van onkruid wieden en gras maaien tot heggen en bomen snoeien, wij kunnen onderhoud van tuin, park en vijver volledig  voor u verzorgen. We snipperen de takken op locatie. Onderhoud van tuin, park en vijver voeren wij uit zowel op afroep als op flexibele of vaste afspraak.

Rooien van moeilijke bomen

Onze bijzondere specialisatie is het rooien van moeilijk te verwijderen bomen. Denk hierbij aan bomen die op moeilijk te bereiken plaatsen staan of vlakbij bebouwing. Wij rooien de bomen zo nodig tak voor tak. 

Tuin & park in Sappemeer en omgeving 

Wij verzorgen aanleg en onderhoud van tuinen en parken in Sappemeer en ruime omgeving. Ons werkgebied omvat onder meer de regio Hoogezand, Groningen, Veendam, Stadskanaal, Winschoten, Delfzijl, Appingedam en Loppersum

Neem contact op!